If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой може ли да ми каже къде в менютата на Visata се вижда тази информация. Виждат се реалните километри или само че е пипан километража? Може и на лично, обещавам да ползвам информацията само за лични цели...
хората в европа си карат колите доста сериозно. няколко пъти съм излизал за коли в австрия и мога да Ви кажа, че 10 годишна кола на по-малко 250 000 няма. или е много рядко. обикновено са на по 300 000 и нагоре. друг е въпроса, както са писали, че ако има пикел, колата е напълно обслужена и нямате ядове
По тая логика излиза че всички са с върнати километри, защото, аз пък почти не съм виждал коли, независимо от марката, да е на повече от 220 хиляди да речем, ако ще и от Афганистан да е внесена.
А ако е автобус на 15 години трябва да е над 1 500 000, понеже тях ги карат повече от колите,
Ако някой си кара колата ежедневно, 365 дни в годината по 30 км на ден, за една година ще навърти към 10 950 км, но всеки ден и събота и неделя, на Коледа, Велик ден и т.н, това не е малко, но прави 110 хиляди за 10 години, не че не може разбира се да кара и повече, ама не всички дремят непрекъснато в колите си.С други думи мисля, че коли има на всякакви километри.
А темата бе дали може да се видят реалните километри или не
Ферарист, гледам ще идваш на Велинград...Ще имаш ли възможност там на място да ми провериш колицата на колко РЕАЛНИ км е, че ми е много интересно, особено след като се наложи да я ремонтирам основно... Купих я на около 110 000 км...по километраж...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
винаги има изключения за това дали една кола е на много или на реални километри
преди години самият аз се занимавах с внос на автомобили от Германия, винаги на ход по една кола, купувах ги от частни обяви - от собствениците им, колите бяха на по 7-8-9 години и не съм имал кола на повече от 150-160 000 км
само една единствена беше на 230000
повечето бяха от първия или втория собственик, и за километрите се подписваха за РЕАЛНИ, а и взимах документацията им на минатите TUV и DEKRA, а там са описани и километрите при прегледа
още нещо, моята Алфа я купих преди 2 години, беше на 96000 км, взех си я от София, внос от Италия, като я закарах при майсторите, те се очароваха че е толкова запазена
за 2 години съм минал с нея 7000 км, имам и друга кола и алфето го карам само за по няколко месеца в годината, така че винаги е възможно да има изключение за пробега
дори ми е много любопитно да видя на алфадиага колко ще покаже, ако има някои от Бургас нека каже, ще си платя за да я видим на колко е
винаги има изключения за това дали една кола е на много или на реални километри
преди години самият аз се занимавах с внос на автомобили от Германия, винаги на ход по една кола, купувах ги от частни обяви - от собствениците им, колите бяха на по 7-8-9 години и не съм имал кола на повече от 150-160 000 км
само една единствена беше на 230000
повечето бяха от първия или втория собственик, и за километрите се подписваха за РЕАЛНИ, а и взимах документацията им на минатите TUV и DEKRA, а там са описани и километрите при прегледа
още нещо, моята Алфа я купих преди 2 години, беше на 96000 км, взех си я от София, внос от Италия, като я закарах при майсторите, те се очароваха че е толкова запазена
за 2 години съм минал с нея 7000 км, имам и друга кола и алфето го карам само за по няколко месеца в годината, така че винаги е възможно да има изключение за пробега
дори ми е много любопитно да видя на алфадиага колко ще покаже, ако има някои от Бургас нека каже, ще си платя за да я видим на колко е
Ако си навит на другата среща ще закачим Алфадиага и ще видим дали е на тези километри.
Общата практика е, когато се внасят автомобили в България, да се внасят по-тънките оферти, тоест коли на много километри. И понеже никой не иска колата, която купува, да е на 300000+ км, джамбазите ги въртят. Почти винаги, с повече или по-малко, зависи колко е запазена на външен вид. И така кола на 10 г. идва от германия на 100000 км, а там средния километраж на такава кола е 200-300к. Виждал съм как идва автовоз с БМВ-та и на ВСИЧКИ им се превърта километража.
Когато купувах моята, гледах няколко оферти на коли от 2005 г., 70-80000 км, износени като за 200000+ км., пълен боклук. Трудно е тук да се попадне на кола внос с реални км и запазена. Трябва си много късмет. Но какво да очакваме, като искаме за малко пари хубава кола...
Comment