Известие

Collapse
No announcement yet.

Превъртане на километраж!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някой може ли да ми каже къде в менютата на Visata се вижда тази информация. Виждат се реалните километри или само че е пипан километража? Може и на лично, обещавам да ползвам информацията само за лични цели...
    Alfa Romeo 1.8 TS `98
    sigpic

Comment

Колеги,моята е с първа регистрация на 27.12.2001,показва 162000 ,според вас дали са реални?
      Alfa Romeo 146 1.6boxer 103hp метанов инжекцион
      Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144hp B.R.S gas
      Оpel Corsa 1.4 90hp 2008-служебната

Comment

Първоначално публикувано от vanboxer Покажи съобщение
        Колеги,моята е с първа регистрация на 27.12.2001,показва 162000 ,според вас дали са реални?
        Аз минавам 40-50к на година, всеки среден италианец или германец минава да речем айде малко по малко - има вероятност, но е малка.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

хората в европа си карат колите доста сериозно. няколко пъти съм излизал за коли в австрия и мога да Ви кажа, че 10 годишна кола на по-малко 250 000 няма. или е много рядко. обикновено са на по 300 000 и нагоре. друг е въпроса, както са писали, че ако има пикел, колата е напълно обслужена и нямате ядове

Comment

По тая логика излиза че всички са с върнати километри, защото, аз пък почти не съм виждал коли, независимо от марката, да е на повече от 220 хиляди да речем, ако ще и от Афганистан да е внесена.
            А ако е автобус на 15 години трябва да е над 1 500 000, понеже тях ги карат повече от колите,
            Ако някой си кара колата ежедневно, 365 дни в годината по 30 км на ден, за една година ще навърти към 10 950 км, но всеки ден и събота и неделя, на Коледа, Велик ден и т.н, това не е малко, но прави 110 хиляди за 10 години, не че не може разбира се да кара и повече, ама не всички дремят непрекъснато в колите си.С други думи мисля, че коли има на всякакви километри.
            А темата бе дали може да се видят реалните километри или не
            Last edited by fred; d.m.y г., 21:29.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Ферарист, гледам ще идваш на Велинград...Ще имаш ли възможност там на място да ми провериш колицата на колко РЕАЛНИ км е, че ми е много интересно, особено след като се наложи да я ремонтирам основно... Купих я на около 110 000 км...по километраж...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

винаги има изключения за това дали една кола е на много или на реални километри
                преди години самият аз се занимавах с внос на автомобили от Германия, винаги на ход по една кола, купувах ги от частни обяви - от собствениците им, колите бяха на по 7-8-9 години и не съм имал кола на повече от 150-160 000 км
                само една единствена беше на 230000
                повечето бяха от първия или втория собственик, и за километрите се подписваха за РЕАЛНИ, а и взимах документацията им на минатите TUV и DEKRA, а там са описани и километрите при прегледа
                още нещо, моята Алфа я купих преди 2 години, беше на 96000 км, взех си я от София, внос от Италия, като я закарах при майсторите, те се очароваха че е толкова запазена
                за 2 години съм минал с нея 7000 км, имам и друга кола и алфето го карам само за по няколко месеца в годината, така че винаги е възможно да има изключение за пробега
                дори ми е много любопитно да видя на алфадиага колко ще покаже, ако има някои от Бургас нека каже, ще си платя за да я видим на колко е

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                  винаги има изключения за това дали една кола е на много или на реални километри
                  преди години самият аз се занимавах с внос на автомобили от Германия, винаги на ход по една кола, купувах ги от частни обяви - от собствениците им, колите бяха на по 7-8-9 години и не съм имал кола на повече от 150-160 000 км
                  само една единствена беше на 230000
                  повечето бяха от първия или втория собственик, и за километрите се подписваха за РЕАЛНИ, а и взимах документацията им на минатите TUV и DEKRA, а там са описани и километрите при прегледа
                  още нещо, моята Алфа я купих преди 2 години, беше на 96000 км, взех си я от София, внос от Италия, като я закарах при майсторите, те се очароваха че е толкова запазена
                  за 2 години съм минал с нея 7000 км, имам и друга кола и алфето го карам само за по няколко месеца в годината, така че винаги е възможно да има изключение за пробега
                  дори ми е много любопитно да видя на алфадиага колко ще покаже, ако има някои от Бургас нека каже, ще си платя за да я видим на колко е
                  Ако си навит на другата среща ще закачим Алфадиага и ще видим дали е на тези километри.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Да питам информативно, макар и в грешния раздел, на 146 могат ли да се проверят по този начин километрите или това е само за 156 и нагоре?
                    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Колеги къде в Пловдивско мога да видя реалните на мойта
                      156 TS
                      ex. Spider TS

Comment

При някой с Алфадиаг......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

колега Ферарист!ади и аз да се наредя да попитам за моята може ли едно око да я видим на колко по 100 хиляди е!!!!???
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Ми може бе - Димчо Стаев 54

Comment

А после споделете резултатите, ако желаете
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Общата практика е, когато се внасят автомобили в България, да се внасят по-тънките оферти, тоест коли на много километри. И понеже никой не иска колата, която купува, да е на 300000+ км, джамбазите ги въртят. Почти винаги, с повече или по-малко, зависи колко е запазена на външен вид. И така кола на 10 г. идва от германия на 100000 км, а там средния километраж на такава кола е 200-300к. Виждал съм как идва автовоз с БМВ-та и на ВСИЧКИ им се превърта километража.

Когато купувах моята, гледах няколко оферти на коли от 2005 г., 70-80000 км, износени като за 200000+ км., пълен боклук. Трудно е тук да се попадне на кола внос с реални км и запазена. Трябва си много късмет. Но какво да очакваме, като искаме за малко пари хубава кола...
                                156 SW 2.4 JTD, 2002

Comment

Working...
                                X